We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord
emailadres wachtwoord
Onze School
Ouders
Leerlingen
Praktisch
Nieuws
Foto's Video's Agenda

OUD PAPIER

Ophaalrooster oud papier Inhoud Beste ouders/verzorgers, Het oud papier wordt maandelijks op de eerste maandag opgehaald. Dit gaat veranderen. Doordat er steeds minder oud papier komt in deze digitale wereld is ophalen per 4 weken niet zo rendabel meer. Daarom gaan we het papier nu ongeveer 1 keer per zes weken ophalen. We hebben voor dit kalenderjaar nog 2 datums vastgelegd bij Virol. De data voor het jaar 2021 moeten nog door Virol worden ingepland. Deze volgen, zoals ons is toegezegd, in november. Voor dit jaar komen we nog langs op: 19 oktober en 30 november Zegt het voort!!

Oud papier 7 september 2020

Oud papier wordt weer opgehaald op 7 september 2020
OBS De Vijverstee een IPC-school!

Welkom


OBS De Vijverstee 

Promotiefilm obs de Vijverstee 2020

Middels deze website willen wij u een beeld geven van onze school. 
OBS De Vijverstee is de openbare basisschool in Vries. Onze school ligt op een prachtige locatie aan de rand van het bos en heeft 160 leerlingen.
Het afgelopen jaar is onze school volledig vernieuwd en zitten we in een prachtig fris en helder gebouw welke past bij de huidige tijd en bij de wijze waarop door ons wordt lesgegeven. Het team ontwikkelt zich in het groep doorbrekend werken en projectonderwijs. Onze nieuwe school is hierop volledig aangepast en ingericht.
Aan de schoolomgeving wordt nog volop gewerkt. De schoolomgeving wordt gezien als verlengde van de school waar kinderen kunnen leren, ontdekken en spelen.
De Vijverstee is een duurzame school geworden in een groene en uitdagende omgeving (zie mapje Foto's).
Wij zijn hier uiteraard zeer trots op.
Tevens zijn we een gecertificeerde Kanjerschool waarbij samenwerking, eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid onze speerpunten zijn.
Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich op eigen wijze kunnen ontplooien en respect hebben voor andere mensen, culturen en de omgeving.

Mocht u op zoek zijn naar een leuke school voor uw kind, dan nodigen wij u van harte uit voor een rondleiding. Het is natuurlijk leuk als u uw kind ook meeneemt.
Wij wensen u veel leesplezier toe. Voor nadere informatie kunt u ons altijd bellen.
telefoonnummer: 0592-542205.

Team Vijverstee