emailadres wachtwoord
emailadres wachtwoord
Onze School
Ouders
Leerlingen
Praktisch
Nieuws
Foto's Video's Agenda

Ouderavond IPC

Hierbij nodigen wij u uit voor het bijwonen van de thema-avond:               "IPC op De Vijverstee" De avond is gepland op 28 januari. We starten om 19.30 uur. Na afloop is er een hapje en een drankje. Mogen wij u deze avond welkom heten?

Kniepertjes bakken op De Vijverstee

Dinsdag 18 december kwamen heerlijke bakgeuren de schooldeur uit. Een aantal ouders was heerlijke kniepertjes aan het bakken.De verleiding was moeilijk te weerstaan om er niet eentje op te eten.
OBS De Vijverstee: Duurzaam en uitdagend!

Welkom


Welkom op de website van OBS De Vijverstee

Middels deze website willen wij u een beeld geven van onze school. 
OBS De Vijverstee is de openbare basisschool in Vries. Onze school ligt op een prachtige locatie aan de rand van het bos en heeft 160 leerlingen.
Het afgelopen jaar is onze school volledig vernieuwd en zitten we in een prachtig fris en helder gebouw welke past bij de huidige tijd en bij de wijze waarop door ons wordt lesgegeven. Het team ontwikkelt zich in het groep doorbrekend werken en projectonderwijs. Onze nieuwe school is hierop volledig aangepast en ingericht.
Aan de schoolomgeving wordt nog volop gewerkt. De schoolomgeving wordt gezien als verlengde van de school waar kinderen kunnen leren, ontdekken en spelen.
De Vijverstee is een duurzame school geworden in een groene en uitdagende omgeving.(zie mapje Foto's)
Wij zijn hier uiteraard zeer trots op.
Tevens zijn we een gecertificeerde Kanjerschool waarbij samenwerking, eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid onze speerpunten zijn.
Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich op eigen wijze kunnen ontplooien en respect hebben voor andere mensen, culturen en de omgeving.

Mocht u op zoek zijn naar een leuke school voor uw kind, dan nodigen wij u van harte uit voor een rondleiding. Het is natuurlijk leuk als u uw kind ook meeneemt.
Wij wensen u veel leesplezier toe. Voor nadere informatie kunt u ons altijd bellen.
telefoonnummer: 0592-542205.

Team Vijverstee