emailadres wachtwoord
emailadres wachtwoord
Onze School
Ouders
Leerlingen
Praktisch
Nieuws
Foto's Agenda

Informatieavond

Maandag 24 september is er een informatieavond voor alle groepen. De avond begint om 19.00 uur voor de ouders van groep 3, 4/5 en 8. Om 20.15 uur starten de leerkrachten van groep 1,2,6 en 7 Om 20.00 uur vindt in het speellokaal een korte voorlichting plaats door de sportbuurtcoach en onze kinderfysiotherapeut. Mocht u geïnteresseerd zijn dan kunt u tijdens de pauze hier aanschuiven.

Activiteit IVN Vries

Toveren met herfstvruchten. IVN Vries organiseert op 10 oktober een sfeervolle herfstactiviteit in het atelier van Plaats de Wereld.Van 15.00 uur tot 17.00 uur kunnen kinderen van 8 tot en met 12 jaar toverdozen maken met kleurrijke herfstvruchten.Zie je je al je eigen herfstlandschap in het klein maken?Lijkt het je leuk om mee te doen, geef je dan voor 4 oktober op bij Judith Bekink, Stichting TRIAS, tel. 06-29105721 of mail naar judith.bekink@stichtingtrias.nl

Welkom


Welkom op de website van OBS De Vijverstee

Middels deze website willen wij u een beeld geven van onze school. 
OBS De Vijverstee is de openbare basisschool in Vries. Onze school ligt op een prachtige locatie aan de rand van het bos en heeft 190 leerlingen.
Op dit moment zijn wij druk bezig met het realiseren van een nieuw duurzaam schoolgebouw. Daarnaast ontwikkelt het team zich in het groep doorbrekend werken en projectonderwijs.
Wij zijn een gecertificeerde Kanjerschool waarbij samenwerking, eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid onze speerpunten zijn.
Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich op eigen wijze kunnen ontplooien en respect hebben voor andere mensen, culturen en de omgeving.

Mocht u op zoek zijn naar een leuke school voor uw kind, dan nodigen wij u van harte uit voor een rondleiding. Het is natuurlijk leuk als u uw kind ook meeneemt.
Wij wensen u veel leesplezier toe. Voor nadere informatie kunt u ons altijd bellen.
telefoonnummer: 0592-542205.

Team Vijverstee