emailadres wachtwoord
emailadres wachtwoord
Onze School
Ouders
Leerlingen
Praktisch
Nieuws
Foto's Video's Agenda

Nieuwsbericht

Sint in de klas!

donderdag 13 december 2018
door Johanna
Wat hebben we een gezellige sinterklaasochtend gehad op 5 december!
Eerst hebben we met elkaar Sint ontvangen op het plein en gezamenlijk voor hem een sint-medley gezongen met alle groepen. Dit zag er prachtig uit op ons nieuwe schoolplein, alle kinderen in een mooie cirkel om de "landingsbaan voor Sint "heen!
Vervolgens kwam Sint bij ons in de klas samen met 3 pieten.
De kinderen hadden de dag ervoor al een mooie stoel en 3 krukken voor ons zeer speciale bezoek versierd. Het lokaal zag er dan ook heel gezellig uit, zeker ook door alle mooie knutselwerkjes.
De kinderen hebben voor Sint gezongen, gedanst en ze hebben zelfs ook allerlei kunstjes laten zien. Toen we over de pietengymles van meester Hans vertelden, zette meester Hans 2 banken klaar om te laten zien hoe goed de kinderen mee hebben gedaan met pietengym. Ze kunnen onder andere heel goed "over de daken lopen", met pakjes in hun handen! 
Toen het tijd werd voor Sint om naar de volgende klas te gaan kregen de kinderen nog een erg leuk cadeautje om mee te kleien.
Vervolgens hebben de kinderen nog even buiten gespeeld, daarna was het tijd voor wat fruit en drinken. De kinderen hebben nog heel spontaan en gezellig met elkaar gezongen en gedanst. Ook heeft iedereen nog speculaaskoekjes versierd en pepernotenspelletjes gedaan. Tot slot zwaaiden we gezamenlijk Sint weer uit en was het alweer tijd om naar huis te gaan..