We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord
emailadres wachtwoord
Onze School
Ouders
Leerlingen
Praktisch
Nieuws
Foto's Video's Agenda

Groep 3/4

Groep 3/ 4 is een gezellige groep van 27 leerlingen.
Op maandag en dinsdag werkt juf Kim en van woensdag tot en met vrijdag staat juf Johanna voor de groep.
 
In groep 3 zitten 21 kinderen, zij zijn allen met veel plezier gestart met de eerste letters/woordjes! U zult verbaasd zijn als u zo tegen de kerstvakantie merkt hoe vlot de kinderen dan al kunnen lezen!
De kinderen van groep 4 hebben we dit schooljaar opgesplitst; wij hebben 6 leerlingen van groep 4 in onze klas. Zij weten natuurlijk “alles al van groep 3” en kunnen heel goed helpen! Ook van de kinderen in groep 4 zult u verbaasd staan te kijken hoeveel zij dit schooljaar zullen leren. Zo leren de kinderen in groep 4 hoofdletters schrijven en leren de kinderen met rekenen al een aantal tafels!
 
Een heel belangrijk schooljaar dus voor zowel groep 3 als groep 4 waar wij als juffen de kinderen graag zo goed mogelijk bij willen helpen en ondersteunen.
Ook hebben we nog meer “extra handen” in de klas; onze LIO stagiaire Jasmein Riksten is er 4 dagen per week (:dinsdag is haar “vrije dag”). Jasmein is tot half november bij ons in de groep. Dit is haar laatste stageperiode, zij hoopt rond de kerstvakantie afgestudeerd te zijn!
Iedere dinsdag, woensdag en donderdag is er nog een stagiaire in onze groep; Iris Timmer. Zij is tweedejaars stagiaire onderwijsassistent. Zij kan individueel kinderen helpen en helpt ons met diverse dingen.
 
We vinden het erg belangrijk dat ieder kind zich veilig voelt op school en in de klas, met elkaar maken we er een fijn schooljaar van voor iedereen!
 
Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen we dit graag van u.
 
 
Kim Rademaker en Johanna  Weurding
 

Groepsnieuws