emailadres wachtwoord
emailadres wachtwoord
Onze School
Ouders
Leerlingen
Praktisch
Nieuws
Foto's Agenda

Groep 8

Wie zijn wij?
We zijn Yvonne Makkinga en Paulien de Vries.  Op maandag, dinsdag en vrijdag is Yvonne er en op woensdag en donderdag Paulien. De groep bestaat uit 28 leerlingen.
 
Wat leren wij?

We werken op school aan verschillende vakken: Rekenen, taal, spelling, begrijpend lezen, technisch lezen, aardrijkskunde, geschiedenis, natuur en techniek, Engels en gymnastiek. Verder houdt iedereen een spreekbeurt en eventueel een boekbespreking voor de klas. Vaak gebeurt dit met een mooie powerpointpresentatie of een presentatie met materialen. We werken projectmatig aan de zaakvakken. Kinderen gaan zelf op zoek naar informatie en presenteren de geleerde informatie in de vorm van een PowerPoint of een muurkrant etc.
 
Speciale activiteiten in groep 8 

Uitstapjes en schoolreis
We gaan dit jaar twee maal op schoolreis. In oktober naar Walibi en aan het einde van het schooljaar is het nog een verrassing. In januari hebben we een theatervoorstelling in de Kolk.
 

Musical
Aan het eind van het schooljaar presenteren we een musical, waaraan we na de meivakantie gaan werken. Ook dit jaar zal de musical gehouden worden in cafĂ© Onder de Linden in Vries.


juf Paulien en juf Yvonne

Groepsnieuws

Sportieve ochtend

12-07-2018
De kinderen van de groepen 6, 7 en 8 werden woensdagochtend 11 juli getrakteerd op een sportieve ochtend. Juf Aukelien had samen met de kinderen vier leuke activiteiten bedacht, namelijk klimmen, voetbal, bunkertrefbal en de tumblingbaan.  De kinderen konden zich inschrijven voor drie activiteiten. Er is ontzettend gezellig en fanatiek gesport deze ochtend! Juf Aukelien, meerster Twan en alle stagiaires bedankt voor deze leuke ochtend!

foto's bandenplak cursus groep 8

10-07-2018
Bandenplak cursus groep 8

Bandenplakken Groep 8

10-07-2018
Groep 8 heeft weer bandenplak cursus gehad.
Mochten ze onderweg naar school een lekke band krijgen , kan iedereen van groep 8 zelf zijn band plakken!!