emailadres wachtwoord
emailadres wachtwoord
Onze School
Ouders
Leerlingen
Praktisch
Nieuws
Foto's Video's Agenda

Oud papier

Hieronder treft u de data aan waarop wij het oud papier komen ophalen. Wij verzoeken u het papiernetjes gebundeld/ingepakt zichtbaar langs de weg te plaatsen.
We beginnen in principe na 18.30 uur.

Ophaalrooster 2018-2019
Maandag 1 oktober 2018
Maandag 5 november 2018
Maandag 3 december 2018
Maandag 7 januari 2019
Maandag 4 februari 2019
Maandag 4 maart 2019
Maandag 1 april 2019
Maandag 6 mei 2019
Maandag 3 juni 2019
Maandag 1 juli 2019
Maandag 2 september 2019


Nieuwe boeken van inkomsten oud papier!

Bingo (verslag)

14-05-2019
Bingo
 
Op vrijdag 11 mei hadden we voor de eerste keer een heuse Bingo op OBS de Vijverstee. Er waren 112 deelnemers die vol goede moed streden om de mooie prijzen die door de verschillende sponsoren waren aangeboden. Met volle concentratie werden de cijfers afgewacht voor het maken van een bingo-rij en volle kaarten.
De hoofdprijs in de Superronde was een prijs twv €100,00 met daarin verschillende bonnen van ondernemers uit het dorp, maar iedereen mocht naderhand het formuliertje van deze Superronde inleveren met zijn/haar naam er op voor een verloting. Die verloting heeft inmiddels plaatsgevonden en heeft nog de volgende winnaars opgeleverd:
Prijs
Winnaar
Groep
Kindersuperprijs
Davey Huiting
7
Tractorset
Ruben Timmer
6
Paraplu & zeep
Keano Dusink
1 / 2
Maand sporten bij FitYou
Zara Hulsebos
6
Speelset
Marjolein Dijkstra (Tom/Laura)
6 en 7
Paraplu en Hoving dinerbon
Kristel Geersing
3
Josefienz kadobon & handdoek
Danique Hulsebosch
8
Kletspot & waterkaraf
Nienke Meijer (Carmen)
8
Geursteen & Roemersetje
Melanie v/d Wacht
2
Bloemen & paraplu
Annet Meijer (Carmen)
8
Saunabon de Waterlelie
Ward de Vries
7
De prijzen kunnen afgehaald worden op bij juf Gerda.
 
Alle kinderen kregen een klein prijsje met touwtje trekken en mochten aan het eind van de avond ook nog een mooi (voorlees)boek uitzoeken.
 
Wij willen de sponsoren die deze leuke avond mede mogelijk hebben gemaakt nogmaals hartelijk danken!!!
- bakkerij Haafs
- slijterij De Roemer
- kledingwinkel Maudd
- woonwinkel Maurice Styling
- bloemenboetique Cinsu
- zwembad De Leemdobben
- Pearle Opticiens Zuidlaren
- bloemist Ontluikend groen
- slager Zielstra
- schoonheidssalon Power & Beauty
- sportschool Fityou
- Josefienz damesmode Paterswolde
- Wellnessresort De Waterlelie Zevenhuizen
- Eetcafé Hoving Donderen
- theeschenkerij Het Koetshuis
- Takens mode
 

Toneelstukje Spikkeltje groep 6

13-05-2019
Vandaag deden we het toneelstuk Spikkeltje. We verdeelden het in twee groepen. Groepje 1 moest voor groep 1 optreden en groepje 2 moest voor groep 2 en 3 optreden. Toen we klaar waren kregen we een groot applaus en veel complimenten, we waren tevreden en we vonden het superleuk! 
Het toneelstukje ging over een koning en een koningin die zo graag een kindje wilden hebben, de koningin ging naar de heks en vertelde dat ze zo graag een kindje wilde hebben. De heks gaf haar een gespikkeld lijster eitje die ze moest uitbroeden in de oude lindeboom. Maar de heks zei er wel bij dat ze haar kindje niet in de herfst buiten moest laten anders zou ze als een vogeltje wegvliegen. 3 weken later kwam er zoals verwacht een klein kindje uit het eitje. Ze had 3 spikkeltjes op haar buik, ze heette eigenlijk Gloriandarina maar de meeste mensen noemde haar Spikkeltje, dat was eenvoudiger. 
Aan het eind trouwt Spikkeltje met de prins en leefden ze nog lang en gelukkig.

Van Lieke en Ben
Groep 6

Feestelijke opening

09-05-2019
Op donderdag 13 juni a.s. openen wij op feestelijke wijze de deuren van ons nieuwe schoolgebouw. Om 14.00 uur is er een spectaculaire circusvoorstelling, met optredens van alle leerlingen van de Vijverstee in samenwerking met Circus Santelli. Om 15.00 uur zal een bekende Nederlander de Vijverstee openen.

Verkeersproject kleutergroepen

08-05-2019
Vanochtend hebben alle kleuters deelgenomen aan het "Nijntje verkeersproject". Dit werd volledig georganiseerd door de VVT-leden, waarvoor onze hartelijke dank!
Allereerst gaven de 3 VVT-ouders in de klas nog een korte uitleg. Vervolgens mochten de kinderen op het grote plein om de beurt als wandelaar, fietser of automobilist ervaren hoe het gaat in het verkeer. Er was namelijk een mooi verkeersgebied getekend op het plein met stoepkrijt. De kinderen vonden het nog behoorlijk lastig om voorrang te moeten verlenen en goed op te moeten letten op de verkeersborden, zebrapaden en stoplichten.. Ze maakten het liefst zelf zoveel mogelijk snelheid! Ze hebben er duidelijk plezier in gehad. Natuurlijk hopen we dat ze er ook weer iets van opgestoken hebben zodat ook onze jongste leerlingen veilig aan het verkeer leren deel te nemen!  

Schoolvoetbaltoernooi

26-04-2019
Op woensdagmiddag 17 april is het schoolvoetbaltoernooi geweest. Er is gezellig en sportief gespeeld. Het jongensteam van groep 8 is door en ook de meiden van groep 5/6 mogen door naar de volgende ronde. Deze is op 22 mei.