We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord
emailadres wachtwoord
Onze School
Ouders
Leerlingen
Praktisch
Nieuws
Foto's Video's Agenda

Oud papier

Hieronder treft u de data aan waarop wij het oud papier komen ophalen. Wij verzoeken u het papier netjes gebundeld/ingepakt zichtbaar langs de weg te plaatsen.
We beginnen in principe na 18.30 uur.

Ophaalrooster 2022
Maandag 28 februari 2022
Maandag 11 april 2022
Maandag 23 mei 2022
Maandag 4 juli 2022
Maandag 12 september 2022
Maandag 24 oktober2022
Maandag 12 december 2022

Nieuwe boeken van inkomsten oud papier!

IPC 'ik kom je helpen'

28-02-2022
We hebben bij de kleuters 5 weken gewerkt met de IPC-unit "ik kom je helpen". We zijn begonnen met veiligheid in huis en op straat, We leerden over beschermende kleding, hoe je een huis veilig kunt maken en hoe je een straat moet oversteken, wat we ook in het echt hebben geoefend! Daarna hadden we een echte EHBO-hoek, waar de kinderen konden oefenen met spullen die in een verbandtrommel horen. Er zijn heel wat ledematen in het verband gewikkeld en nog meer pleisters geplakt! De derde focus lag op de brandweer, met een bezoek van echte brandweermannen en een brandweervrouw die ook nog hun brandweerauto meenamen! De kinderen konden zelfs een brandweerslang vasthouden waar echt water uit kwam. En ze mochten ook om de beurt voorin de brandweerwagen zitten. Daarna was het de beurt aan de politie. En opnieuw kregen we bezoek, ditmaal van twee politievrouwen met een politiebusje We bekeken hoe zo'n busje er van binnen uitzag en er konden allerlei vragen worden gesteld. En ook deze keer mochten de kinderen even achter het stuur zitten. De laatste week ging het over superhelden. We vonden antwoorden op vragen als: welke beroemde superhelden zijn er, en wat kunnen die allemaal, wanneer ben je eigenlijk een held en kun je zelf ook een held zijn? De kinderen namen allemaal iets mee naar school wat te maken had met hun eigen superheld en ze maakten een tekening van zichzelf als held. We hebben veel geleerd tijdens dit thema en er veel plezier aan beleefd!

Eten in de herfst

29-10-2021
Binnen ons thema "Speuren en verzamelen" kwam in de week voor de herfstvakantie de focus "eten in de herfst" aan bod. De kinderen maakten kennis met verschillende soorten herfstgroenten, ze mochten ze voelen, ruiken en snijden. Vervolgens werd er in verschillende speelleerplaatsen mee gekookt en geserveerd en "gegeten". Als afsluiting hebben we, de afgelopen week, samen met de kinderen appelflapjes gemaakt en natuurlijk ervan gesmuld.

Oud papier 2021 - 2022

27-10-2021
Hierbij de data voor het oud papier.
 
22 november 2021
10 januari 2022
28 februari 2022
11 april 2022
23 mei 2022
4 juli 2022

Dierenambulance op dierendag

06-10-2021
Op dierendag is de dierenambulance langs geweest. Leo en Henry hebben de peutergroep en groep 1 tot en met 3 alles verteld over hun werk en de dierenambulance. Ze hebben onder andere verteld over hoe ze een kat of hond vangen (ook als de kat of hond gewond en/of boos is), welke dieren ze helpen en over het belang van een chip bij onze huisdieren. De kinderen mochten ook nog een kijkje nemen in de dierenambulance.
Alle kinderen vonden het zeer interessant!