We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord
emailadres wachtwoord
Onze School
Ouders
Leerlingen
Praktisch
Nieuws
Foto's Video's Agenda

Oudervereniging

Oudervereniging OBS De Vijverstee
De oudervereniging (OV) bestaat uit 8 enthousiaste ouders en personeelsbegeleiding door Johanna Weurding. Wij houden ons voornamelijk bezig met het organiseren (fysiek en financieel) van feestelijke activiteiten op school en het ondersteunen (financieel) van schoolactiviteiten. Hierbij moet u denken aan de sinterklaas- en kerstviering, musical, schoolfeest, schoolzwemmen, koningsspelen, schoolschaatsen, maar bijvoorbeeld ook een klassenbijdrage voor aankleding van de lokalen.

Deze verschillende activiteiten kosten geld. De OV genereert haar inkomen uit de vrijwillige ouderbijdrage en opbrengst uit het schoolfeest. Het totale financiƫle overzicht inclusief de begroting voor het volgende schooljaar wordt ieder jaar aan de orde gesteld op de zakelijke ouderavond. Er heeft dan een controle van de financiƫle administratie plaatsgevonden door een uit twee ouders bestaande kascommissie.

Wij vergaderen meerdere keren per jaar. De dagen waarop er wordt vergaderd zijn voor het gehele schooljaar vastgelegd (zie jaarrooster).
Bent u nieuwsgierig geworden naar het werk van de OV of wilt u misschien zelf iets doen binnen school? De OV wil graag de betrokkenheid van de ouders vergroten, neem daarom bij vragen of voor aanvullende informatie contact op met de oudervereniging; ovvijverstee@gmail.com.


Nienke Timmer (Voorzitter)
(Secretaris)
Hilde van den Berg (Penningmeester)
Marion Dik
Yvonne Schuiling
Jolanda Hulzebos
Johanna Weurding

Leden

Johanna Weurding

Johanna Weurding

Personeelsgeleding
j.weurding@stichtingbaasis.nl
Nienke Timmer

Nienke Timmer

Oudergeleding (Voorzitter)
Hilde van den Berg

Hilde van den Berg

Oudergeleding (Penningmeester)
Marion Dik

Marion Dik

Oudergeleding
Yvonne Schuiling

Yvonne Schuiling

Oudergeleding
Jolanda Hulzebos

Jolanda Hulzebos

Oudergeleding