emailadres wachtwoord
emailadres wachtwoord
Onze School
Ouders
Leerlingen
Praktisch
Nieuws
Foto's Agenda

Voortgang vernieuwbouw

Informatieavond

19-09-2018
Maandag 24 september is er een informatieavond voor alle groepen.
De avond begint om 19.00 uur voor de ouders van groep 3, 4/5 en 8. Om 20.15 uur starten de leerkrachten van groep 1,2,6 en 7

Om 20.00 uur vindt in het speellokaal een korte voorlichting plaats door de sportbuurtcoach en onze kinderfysiotherapeut.
Mocht u ge├»nteresseerd zijn dan kunt u tijdens de pauze hier aanschuiven.

Activiteit IVN Vries

19-09-2018
Toveren met herfstvruchten. IVN Vries organiseert op 10 oktober een sfeervolle herfstactiviteit in het atelier van Plaats de Wereld.Van 15.00 uur tot 17.00 uur kunnen kinderen van 8 tot en met 12 jaar toverdozen maken met kleurrijke herfstvruchten.Zie je je al je eigen herfstlandschap in het klein maken?Lijkt het je leuk om mee te doen, geef je dan voor 4 oktober op bij Judith Bekink, Stichting TRIAS, tel. 06-29105721 of mail naar judith.bekink@stichtingtrias.nl

Even voorstellen

18-09-2018
Hallo allemaal, 

Een aantal van jullie hebben mij misschien al een keer gezien. Deze week ben ik namelijk begonnen met mijn stage in de kleutergroep 1/2 bij juf Els. Mijn naam is Ella Maij Schimmel en ik ben 23 jaar en ik kom op de maandag en dinsdag meedraaien. Ik ben derdejaars pabo student. Ik zal tot ongeveer februari in deze groep zitten. Ik wilde heel graag op deze school stage lopen, omdat er een prachtig nieuw gebouw is gekomen en de visie mij erg aansprak. Ik zal dan ook zeker leuke lessen gaan geven en en andere uitdagende dingen met de kinderen gaan doen. In Assen volg ik de rest van de opleiding en hier woon ik ook. Ik kijk er naar uit om het komend halfjaar in deze groep te zitten. Samen met juf Els en de kinderen zal ik er iets leuks van maken!

Groeten, 

Ella Maij Schimmel  

Krentenbaard

03-09-2018
Beste mensen,


Bij de start van het nieuwe schooljaar is bij een aantal kinderen krentenbaard vastgesteld. Bij constatering adviseren wij de huisarts te bezoeken. Voor meer info klik hier.


Daarnaast hebben we een melding gekregen van Waterpokken op de crêche!

Vijverblad Special Edition

17-07-2018
Een speciaal Vijverblad met veel informatie over de nieuwe school en over de start van het nieuwe schooljaar in het nieuwe gebouw.

Vijverblad extra editie